Přeskočit navigaci

Test disciplin na Bambiriádě

Vydáno dne 24.5.2002, Autor: Roman Málek

Rozhodli jsme se, že si na svou vlastní kůži vyzkoušíme různé discipliny. Nejdříve jsme zavítali na šermířské zápasy, kde se dvě sadistické novinářky utkaly v boji. Bylo to velice dramatické a po dlouhém úsilí zvítězily obě.
Jako druhou disciplinu si vyzkoušela Kristýna s Monikou, nebojí se ničeho a tak je ani síť nezastavila. Vrhli se na ni. Síť byla ve tvaru střechy. A kámen úrazu byl její vrchol, kde se Kristýně zaklínila noha. A nemohla ven. Trvalo to pěknou chvíli, než se obě dotkly pevné půdy.
Kristýna s Monikou z našeho novinářského týmu se po dlouhém přemlouvání rozhodly, že zkusí, jaké je sedět na koni. Nasadily si vkusné helmy, móóóc jim to slušelo! Obě usměvavé jako sluníčka nasedli na hřbet koně se vydali okružní cestu, jely elegantně jako baronky…

Ivana Seidlová

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Bambiriáda

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.