Přeskočit navigaci

Další osobnost chrudimské Bambiriády

Vydáno dne 19.5.2002, Autor: Roman Málek

Bambiriáda poprvé v Chrudimi II.

Představujeme vám dalšího muže, který se velkou měrou podílí na tom, že v Chrudimi se uskuteční opravdu skvělá Bambiriáda. Zmíněno osobou je místostarosta města Mgr. Petr Řezníček, kterému jste dali též prostor.

„V letošním roce se v Chrudimi poprvé uskuteční tato prezentační akce občanských sdružení dětí a mládeže. Je to přirozeným vyústěním snahy města smysluplně podporovat všechny aktivity, které vedou k smysluplnému využití volného času. Práce neziskových organizací je nejen práce pro členskou základnu, ale právě tato akce je otevřena pro všechny děti, mládež a ostatní návštěvníky. Pro každou komunitu jsou činorodí a pracovití lidé v občanských sdruženích přínosem pro rozvoj její společnosti,“ říká Petr Řezníček.

„Jsem velmi potěšen, že v Chrudimi se našli dobrovolníci, kteří chopili možnosti zkoordinovat a organizačně zabezpečit s přispěním města Bambiriádu 2002. Právě aktivita, která vychází z členských základen neziskových organizací dává velmi širokou a pestrou nabídku činností pro ostatní občany. Především děti a mládež širokou škálu možností v činnostech mimoškolních aktivit potřebuje, neboť se v tomto věku vytváří určité postoje k různým jevů a potřebám,“ libuje si místostarosta.

„Přeji Bambiriádě 2002 v Chrudimi hodně pracovitých dobrovolníků a spokojených návštěvníků, kteří ve dnech 24. a 25. května zavítají do parku Na Střelnici,“ dodává muž radnice.

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Bambiriáda

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.