Přeskočit navigaci

Bambiriáda 2004

Vydáno dne 13.4.2004, Autor: Roman Málek

Přehlídka sdružení dětí a mládeže a středisek volného času proběhne letos opět v parku Na Střelnici v Chrudimi! Třetí ročník, nad kterým převzal záštitu hejtman Pardubického kraje Roman Línek a radní Marie Málková, se uskuteční opět ve čtvrtek a v pátek, tj. 20. – 21. května 2004, každý den od 8.00 do 18.00 hodin. K vidění bude prezentace více než tří desítek sdružení a domů dětí a mládeže při aktivní prezentaci, další se představí na pódiu.

Co naleznete na stáních jednotlivých sdružení

Výčet činností by dal mnoho stran zpravodaje, proto zmiňujeme jen některé: interaktivní hry, tábornické dovednosti, FIRE show, vrhání nožů na cíl, práce s bičem, spining, lukostřelba, šachy, atletika, boccia, závěsný kuželník, pohádkový lesíček, loutkový stan, práce s přírodním materiálem, malování pro děti, keramika, hraní na aparatuře, lezení po lanech, nějaké sportíky (petang, freesbee, hakisak...) deskové hry, sítotisk, ruční výroba dekoračních květin či horkovzdušný balon.

Nebude chybět ani pódium…

Kromě řady aktivit, které si děti budou moci vyzkoušet na řadě stáncích, bude již tradičním zpestřením řada pódiových vystoupení. Počínaje divadlem, diskotancemi, pěveckým vystoupením, lidovou hudbou či folklórem konče.

Tradiční on-line zpravodajství…

Pro mladé novináře bude na akci opět médiastan s on-line přístupem na internet. Díky řadě žáků a studentů budete moci sledovat celé dění prostřednictvím serveru www.Chrudimka.cz, kde naleznete i průběžné informace z celé přípravy, včetně tipů na další řadu zajímavých aktivit nejenom v době Bambiriády, ale během celého roku.

Zpestřením sluníčkový kabriolet

Letošním zpestřením bude žlutý kabriolet kreslícího učitele stolničení Jana Honzy Lušovského, který bude vozit za doprovodu písniček z pohádek nejenom děti. Kromě toho proběhne i řada soutěží v poznávání kreslených pohádek a filmů.

Kde hledat informace?

Kompletní program naleznete 15. května ve východočeských Denících Bohemia a na internetovém serveru www.chrudimka.cz. S případnými dotazy a přáními se je možno obracet na koordinátora akce – Občanské sdružení Altus – na telefonu 603 991 003 či e-mailu bambiriada@chrudimka.cz

Děkujeme všem….

Organizátoři akce děkují všem sdružením za obětavou práci naší mladé generaci, stejně jako za chuť a čas věnovaný představení na Bambiriádě. Opomenout nesmíme pomoc Města Chrudim a České rady dětí a mládeže, bez níž pomoci by nebylo možno akci realizovat. Výčet dalších partnerů naleznete na plakátu akce.

Těšíme se na setkání s Vámi na chrudimské Bambiriádě! Vstup zdarma!

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Společenské akce v Chrudimi 2004

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Bambiriáda

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.