Čtenář nepřihlášen.
Náš tip: Nechte si zasílat jednou denně nově vložené příspěvky do Vaší emailové schránky. Stačí se jen zaregistrovat.
Téma: Volební program pana Řezníčka
Odesílatel: Pepin
Datum: 16.10.2006 13:09
přečetl jsem si podrobně Váš volební seznam. Zaujala mne nerovnováha mezi Vašimi prioritními vizemi v oblasti dopravy a rozvoje města. Ty řešíte slovy "budeme hledat možnosti, budeme spolupracovat, vyvineme větší úsilí" apod. Tak závažné věci, chcete řešit nekonkrétními frázemi? Naopak jste ale velmi konkrétní v oblasti sportu (vybudujeme novou vzduchotechniku na zimním stadionu, vyřešíme problém hokejového hřiště Na Valše).
Promiňte, ale Váš volební program mi připadá nevyvážený. K čemu si zadáváte různé SWOT analýzy? Hlavními problémy města jsou přeci doprava, parkování a bydlení! Na ně jsem nalezl ve Vašem volebním programu pouze slova: budeme hledat možnosti a budeme usilovat. Co si pod tím mám představit? Anebo Vám ta slova umožnují nesplnit sliby a ze všeho se vyvléknout, tak jako to děláte ve své funkci celých 15 let?
Téma: Re: Volební program pana Řezníčka
Odesílatel: 123
Datum: 16.10.2006 20:21
všimněte si jak jsou si podobné programy pana Řezníčka a pana Beránka. Všeobjímající, mnohomluvné, nevymahatelné. A všimněte si také, že oba, mají podobný "image". Usměvaví, chápající, dobře oblečení, sportovního ducha. Prostě jsou takoví - sympatičtí.
Nedivte se, že jejich volební programy jsou nijaké. Oni je totiž nepotřebují. Ve společnosti, která je postavena na vizuálních vjemech a psaný text ustupuje fotografiím a klipům, nemusíte nic zajímavého vymyslet a napsat. Stačí Vám, když budet dobře vypadat, příjemně se usmívat a přátelsky se zubit na každého, kdo jde okolo Vás.
Tímto odpovídám také Petře. Ano máte pravdu. Pro nás obyčejné lidi je možná důležitější, jak říkáte: "že když se mi narodila dcera přivítal jí do života v Chrudimi příjemný člověk". Přesně tak. Takto přemýšlí většina obyvatelstva a díky tomu vytváří živnou půdu pro populisty. Oni dobře vědí, kde jsou maminky nejcitlivější. Dobře také vědí, že lidi volební programy nečtou (na této diskusi též někdo potvrdil) a že je pro ně důležitější osoba, kterou tzv. znají. Petr Řezníček dostal v minulých volbách 3 tisíce hlasů. Tři tisíce lidí dobře znají Petra Řezníčka. Vědí jak pracuje a co pro město vykonal. Myslíte si, že je to možné?
P.S. Hádejte, kteří dva kandidáti absolvovali jako oddávající nejvíce svatebních obřadů?
Odesílatel: Petra Váchová
Datum: 18.10.2006 16:54
Odesílatel: Georgina
Datum: 19.10.2006 07:50
Nevím, jak Vám, ale mně tyhle maličkosti oslovují víc, než nicneříkající fráze zde hojně zmiňovaných pánů. Prostě mám dojem, že někdo myslí i na moje blaho
Datum: 18.10.2006 17:42
Datum: 18.10.2006 21:37
Odesílatel: 321
Datum: 18.10.2006 17:25
Datum: 18.10.2006 17:45
Odesílatel: Mara
Datum: 18.10.2006 16:57
Odesílatel: jahoda.333@seznam.cz (93.181.125.*)
Datum: 06.08.2015 23:35
Odesílatel: janek
Datum: 17.10.2006 19:13
jako prioritu rozhodování o tom koho volit pokládáte program.Rozumím. Asi jste jich dost napsal, tak že víte, že k jejich splnění potřebujete jen takovou maličkost a totiž to, aby vás vůbec někdo zvolil!Usměvavá tvář a milé jednání není populismus. To je to, co se schopní politici učí od nepaměti, ale to vy víte! Oddávat v sobotu na úředě s touto výbavou je přeci práce. Nebo ne? Být jako místostarosta na různých akcích pořadaných městem je také práce! Dávat to jako argument, že jde o populismus je smutné. Ale hodí se vám to. Možná by to tak mohlo být, kdyby se o tuto práci s druhým místostarostou a starostou prali, ale ty druhé jsem tam nikdy neviděl-bohužel.Jinak vám přeju ze srdce, aby se vám povedlo to, oč tu usilujete. Přidat body vašim koňům v nastávajících volbách. Oceňuji vaši energii a vaši manipulaci.Umíte to. Jste fakt dobrej!!!
Datum: 18.10.2006 21:32
Odesílatel: Georgina
Datum: 18.10.2006 08:18
Datum: 18.10.2006 21:58
Odesílatel: shot
Datum: 18.10.2006 22:22
Začal nový školní rok. Prvňáčci zasedli do školních lavic a paní učitelky je vítaly ve škole. Ovšem ne ve všech třídách to takhle probíhalo. Do jedné z nich vtrhl zástupce starosty p. Řezníček a překvapené paní učitelce řekl, že jde přivítat prvňáčky. Hlavně tedy jednu prvňačku. Ta asi aby paní učitelka věděla jak se má ke komu chovat a asi také ostatním rodičům ukázat koho, že to mají mezi svými dětmi. No prostě, nabubřelost a trapas až na půdu.
Odesílatel: shot
Datum: 18.10.2006 00:00
Odesílatel: 123
Datum: 16.10.2006 20:34
Odesílatel: xx
Datum: 16.10.2006 20:59
Odesílatel: Katatonia
Datum: 16.10.2006 14:29
Proč by byl konkrétní u něčeho, o čem nemá ani páru? A v podstatě neví, jak to řešit.
Mnohem lépe se přeci vyjadřuje k tomu, co ho osobně zajímá a co jemu v rámci volnočasových aktivit (a tou hokej v Chrudimi bezesporu je) ulehčí
život a zároveň získá popularitu?
Proč by řešil neexistenci obchvatu v Chrudimi, rozbité a neopravené ulice např. Na Rozhledně, chybějící parkovací místa např. na sídlišti U Stadionu (kde už je situace
naprosto neúnosná, ale město to nezajímá), Na Šancích atd.? A další závažné problémy, které skutečně život lidem v Chrudimi ulehčí?
Proč, že ano?????????
Lepší je přihrát peníze na stavbu tribuny pro pár lidí zainteresovaných hokejem než vytvořit např. stovky nových parkovacích míst?
Takové lidi opravdu volit nelze!
Odesílatel: Pirát
Datum: 17.10.2006 10:55
Odesílatel: Ben
Datum: 16.10.2006 21:05
Odesílatel: Kelly
Datum: 16.10.2006 18:48
Odesílatel: Bohemund
Datum: 19.10.2006 13:53
Komu z vás kdy Petr Řezníček osobně ublížil? Nesplnil co slíbil? Ono se dost těžko hlasuje proti zkostnatělým ODSákům, kteří nikdy s ničím novým nepřijdou. Je vtipné, jak se tu každý vytahuje s tím, jak kdo hlasoval. Nevíte, že hlasování jsou tajná? Takže jsou jen dvě možnosti. Buď jste to vynesl přímo vy(a tím jste porušil slib, který jako zastupitel skládáte - vaše důvěryhodnost a čest je vážně předmětem na diskusi), nebo to vynesl někdo jiný a platí totéž. Vlastně je ještě třetí možnost a sice, že jste si to vymyslel a jste tedy lhář. Potom je vaše důvěryhodnost hodná odplivnutí si a poslání k šípku.
Odesílatel: Ben
Datum: 19.10.2006 20:01
Odesílatel: Leto
Datum: 19.10.2006 20:44
Odesílatel: kuna
Datum: 16.10.2006 19:04
A spousta z nich ani neví,že existuje něco takového jako je internet?
Tak to je problém.
Odesílatel: Pirát
Datum: 17.10.2006 10:59
Odesílatel: Andrea
Datum: 17.10.2006 18:48
Odesílatel: Max
Datum: 16.10.2006 17:08
Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.