Přeskočit navigaci

Staňte se novou Miss východní Čechy

Vydáno dne 31.5.2006, Autor: Lukáš Němec

VÝCHODNÍ ČECHY – Další příležitost proměnit sny ve skutečnost mají dívky toužící stanout na předváděcích molech či pózovat před objektivy fotografů. Letos na podzim se totiž znovu uskuteční soutěže Miss Pardubického kraje a Miss Královéhradeckého kraje, jejichž úspěšné účastnice pak budou bojovat o titul Miss východní Čechy.

„Letošní rok bude všechny tři galavečery Miss pořádat agentura Máša agency, která získala licenci pro tyto soutěže na dalších 5 let,“ říká Radek Mašík, ředitel pořádající agentury Máša agency. „Miss Pardubického kraje a Miss Královéhradeckého kraje jsou postupovými koly pro Miss východní Čech. Tato soutěž je již konečná a dívky nepostupují dále ani do Miss ČR ani do České Miss“

“ Dívky, které se chtějí stát budoucími královnami krásy východočeského regionu musí ale nejprve projít castingem před kvalifikovanou porotou. Castingy se konají už v červnu, konkrétně v pátek 9. června 2006 od 14 hodin v Hotelu Zlatá Štika v Pardubicích, v sobotu 10. června 2006 od 10 hodin v hotelové škola Bohemia v Chrudimi, v sobotu 17. června od 14 hodin Hotelu Dalibor v Litomyšli a poslední casting se koná v pátek 30. června od 15 hodin v Hotelu u Královny Elišky v Hradci Králové.

„Dívky, které se castingu budou chtít zúčastnit, si s sebou musí přinést lodičky, plavky, společenské šaty a sto korun na registrační poplatek,“ informuje Mašík.

Důležitým kritériem vyplývajícím už z názvu soutěže je místo narození nebo bydliště uchazeček ve východních Čechách, pořadatelé požadují věk mezi 16 a 28 lety a minimální výšku 165 centimetrů.

Dívky, které uspějí u castingů, se budou moci zúčastnit Miss Pardubického kraje nebo Miss Královéhradeckého kraje a pokud uspějí i tam, čeká je finálový galavečer Miss východní Čechy v listopadu letošního roku. Na vítězky čekají hodnotné ceny jako týdenní pobyt v zahraničí na jachtě, skútr, značkové hodinky a oblečení, šperky, kosmetika, mobilní telefon a další věcné ceny.

Akce se koná pod záštitou České Miss 2006 Renaty Langmanové a vicemiss ČR 2005 Agáty Hanychové.

Více informací najdete na: www.missvychodnicechy.cz

Datumy castingů

- pátek 9. června 2006 od 14 hodin v Hotelu Zlatá Štika v Pardubicích - sobotu 10. června 2006 od 10 hodin v hotelové škola Bohemia v Chrudimi - sobotu 17. června od 14 hodin Hotelu Dalibor v Litomyšli - pátek 30. června od 15 hodin v Hotelu u Královny Elišky v Hradci Králové

Podmínky účasti

- věk 16-28 let - min. výška 165 cm - narozena nebo trvalý pobyt v Pk nebo Hk - registrační poplatek 100 Kč

Ceny pro vítězky

- skútr - týdenní pobyt v zahraničí - značkové hodinky, oblečení a šperky - mobilní telefon - kosmetika - další hodnotné ceny

Seznam porotců na castingy

Radek Mašík – prezident soutěží Pavla Bendáková – choreografka a fashion manager Veronika Bartoschová – taneční choreografka Vlastimil Raška – profesionální fotograf Robert Šulc – ředitel Český film a.s. Roman Zahrádka – vyhlašovatel soutěže Romana Pavelková – Miss východní Čechy 2005 Jana Havlíčková – Miss léto 2004

Miss sympatie

Budou volit diváci pomocí SMS hlasování. Tři týdny před akcí bude spuštěno hlasování o Miss sympatie pomocí SMS zpráv. Postup hlasování bude zveřejněn na internetu (www.missvychodnicechy.cz), na letácích a v médiích.

Ostatní články vydané autorem Lukáš Němec

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Společenské akce v Chrudimi 2006

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.