Přeskočit navigaci

Plesové choreografie a párové tance Chrudim 2024
Chrudimská beseda

Svátek tance v Chrudimi v krásném sále chrudimského muzea se uskuteční již dvacáté deváté setkání tanečních souborů zabývajících se plesovými formacemi a polkou. Taneční festival „Plesové choreografie a párové tance 2024“ se skládá z mnoha soutěží, v nich se bude bojovat o tituly Mistr Čr Sut 2024. V letošním roce se bude opět soutěžit ve více věkových kategoriích – od dětí až po seniory. Celá akce začne od 11,00 hodin předkoly, ve kterých ve víru valčíku, polky, standardních i latinských melodií diváci uvidí ty nejlepší vystoupení z celé České republiky. Během slavnostního vyhlášení se soutěžící dozví, kdo byl nejlepší.
Náš region je v soutěži zastoupen soubory Tk a Tš Bohémia Chrast, Tkg Hlinsko a Tk Chvaletice. Hlavním pořadatelem akce je Hana Černá – Taneční škola Bohémia Chrast ve spolupráci se Svazem učitelů tance České republiky. Akce probíhá za finanční podpory Ministerstva kultury Čr, Pardubického kraje, Města Chrudim, Města Chrast a dalších firem. Osobní záštitu nad festivalem převzal náměstek hejtmana Pardubického kraje Ing. Roman Línek a senátor Mgr. Jan Tecl.

Kde: Široká 85, Chrudim

Kdy: 4.5.2024

Otevírací doba:
11:00 - 22:00

Email: cerny-chrast@chrudim.cz

WWW: http://www.tsbohemia-chrast.cz

Zdroj dat: Informace o akci poskytl turistický portál Vychodni-Cechy.info.

Výpis ostatních akcí pořádaných organizátorem

Doprovodný obrázek k akci
Doprovodný obrázek k akci

Upravit/Smazat

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.