Přeskočit navigaci

Příměstský tábor
Planeta Hlinsko

Zaměření tábora bude kromě pohybu a her přírodovědné, badatelské. Dobrodružné aktivity zavedou děti do fascinujícího světa vědy. Během tábora se mohou těšit na kulinářské experimenty, kde budou zkoumat chutě a vůně potravin a pozorovat procesy při přípravě jídla. Čeká je také objevování tajů vzduchu a létání, hrátky s vodou, stavění vodních mlýnků. Vypraví se zkoumat blízkou přírodu a drobné živočichy obývající potoky a půdu.
Příměstský tábor „bez spaní“ nabídne dětem skutečně smysluplný a kvalitní program od pondělí do pátku, od 8 do 16 hodin. Poskytne dětem prostor pro experimentování i příležitosti pro rozvíjení zvídavosti a objevování světa. Děti budou mít možnost navázat nová přátelství v příjemném prostředí. Důraz bude i na dobré vztahy, přátelství a spolupráci. V ceně je celodenní program, velký výlet, obědy, svačina a všechny pomůcky a vybavení pro bádání a tvoření.
Tábor je určen pro děti 1. stupně ZŠ.
Přihlásit se je možné na webu Veselé vědy.

Kde: Prošvicova 1811, Hlinsko

Kdy: 8.7.2024-12.7.2024

WWW: http://www.veselaveda.cz.

Zdroj dat: Informace o akci poskytl turistický portál Vychodni-Cechy.info.

Výpis ostatních akcí pořádaných organizátorem

Doprovodný obrázek k akci

Upravit/Smazat

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.