Přeskočit navigaci

Silniční veletrh – Úhřetice 2003

Vydáno dne 13.5.2003, Autor: Máša agency

Této akce se letos účastní kolem 40 firem z oblasti silničního hospodářství a stavebnictví. Jsou to firmy nejen z Pardubického kraje, ale i z celé republiky a nebudou chybět ani zvučná jména firem jako Skanska, Stavby silnic a železnic, Medis holding, Strabag a další.

Akce proběhne dne 28.5.2003 (středa) a začíná v 9:00 hod a oficiální zahájení provede v 10:00 hod ing. Roman Línek - hejtman PK společně s ředitelem SÚSPK ing. Miroslavem Němcem.

Je třeba zdůraznit, že akce je určena pouze pro zvané hosty a nikdo se bez pozvánky na akci nedostane. Pozváno je přes 500 lidí z řad starostů města a obcí v PK, radní PK, technické služby, policie, ředitelé odborných firem z oblasti silničního průmyslu.

Po celou dobu akce bude opět zajištěno občerstvení formou rautu včetně ochutnávky piva Primátor.



Vstupenky je možné získat buď u organizátora akce – Máša agency na www.masa-agency.cz nebo je možné vyhrát v soutěži na www.chrudim.info.


Fotografie z prvního ročníku naleznete na stránkách Máša agency.

Ostatní články vydané autorem Máša agency

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.