Přeskočit navigaci

POMOZTE OCENIT DOBROVOLNÍKY!

Vydáno dne 18.1.2006, Autor: Roman Málek

Až do středy 15. února je možné nominovat dobrovolníky z celého Pardubického kraje na ocenění Dobrovolník roku, které je součástí druhého ročníku projektu zvaného Den D.

„Jde o společný projekt pardubických občanských sdružení Klub hurá kamarád a SKP-Centrum, který si klade za cíl zvýšit povědomí veřejnosti o činnosti dobrovolníků v regionu," uvedl předseda SKP-Centra Jan Vojvodík.

„Naším záměrem je ocenit práci dobrovolníků v Pardubickém kraji a upozornit veřejnost na to, že jsou mezi námi lidé, jichž si velmi vážíme a bez nichž by například většina neziskových organizací nemohla existovat,“ řekl ředitel Klubu hurá kamarád David Matýsek.

„Na toto ocenění může kdokoliv navrhnout člověka, který bez nároku na odměnu poskytuje svůj čas, energii, vědomosti a dovednosti ve prospěch ostatních lidí a společnosti, a to v oblasti sociální, volného času, ekologie a kultury," sdělil Jan Vojvodík.

„Způsobů, jak lze dobrovolníka navrhnout, je hned několik. Ten nejsnadnější je prostřednictvím internetových stránek www.dend.cz. Zde zájemci najdou jednoduchý elektronický formulář, který zašlou na e-mailovou adresu dend@skp-centrum.cz, případně na poštovní adresu SKP-Centrum, Bělehradská 513, 530 09 Pardubice s heslem Den D,“ poznamenala Klára Gottvaldová, která je koordinátorkou dobrovolníků v Klubu hurá kamarád.

Vyvrcholením Dne D bude slavnostní galavečer ve Východočeském divadle, jenž se uskuteční ve čtvrtek 9. března.

Více informací:
Jan Vojvodík David Matýsek
o. s. SKP-CENTRUM – předseda Klub hurá kamarád - ředitel
Bělehradská 513 Jungmannova 2550
530 09 Pardubice 530 02 Pardubice
Telefon: 466 611 766 (ústředna) Telefon: 466 510 161
E-mail: jan.vojvodik@skp-centrum.cz E-mail: david.matysek@khk.cz
Internet: http://www.skp-centrum.cz, www.dend.cz Internet: www.khk.cz

Ostatní články vydané autorem Roman Málek

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.