Přeskočit navigaci

Miss Pardubického kraje 2005 je Lenka Drahokoupilová

Vydáno dne 1.11.2005, Autor: Máša agency

CHRUDIM – Třetí vítězkou Miss Pardubického kraje je po čtvrtečním finále v divadle Karla Pippicha v Chrudimi Lenka Drahokoupilová z Pardubic. Tato studentka 4. ročníku pardubického gymnázia obstála v konkurenci dalších 11 dívek z Pardubic, Chrudimi, Chrasti, Ústí nad Orlicí, Litomyšle a Českých Heřmanic. Na druhém místě za ní skončila 17letá Nikola Jankovičová z Pardubic a druhou vicemiss se s tala 18letá Nikola Lašková z Litomyšle. Všechny postupují do listopadového finále Miss východní Čechy v Pardubicích, kde změří síly s nejkrásnějšími dívkami z Královéhradecka.


Titul Miss sympatie si odvezla tentokrát na základě SMS hlasování 16letá Tereza Szekeresová. V hledišti to však vypadalo jinak. Lidé nejhlasitěji povzbuzovali domácí Vlaďku Kopeckou a chrasteckou Barboru Záňovou.


Šmrnc celému večeru dodával pohotový moderátor Libor Bouček, který se postaral o úsměvné momenty galavečera. Vítězky na konci dekorovali mimo ředitele soutěže Radka Mašíka, také starosta města Chrudim Ladislav Libý a hejtman Pardubického kraje Michal Rabas, kteří převzali záštitu nad akcí.


„Porota, která byla složena převážně ze známých osobností, jako Ladislav Kerndl, Šárka Vaňková, Michaela Wostlová, Vítek Havliš a další, neměli lehkou roli vybrat tu nejlepší a počet hlasů byl oproti loňsku velice vyrovnaný“, uvedl Radek Mašík.
Teď je na programu 15.11.2005 Miss Královéhradeckého kraje a poté již velké finále Miss východní Čechy, které se uskuteční ve východočeském divadle v Pardubicích.


Fotografie z akce naleznete na www.missvychodnicechy.cz.

Ostatní články vydané autorem Máša agency

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Společenské akce v Chrudimi 2005

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.