Přeskočit navigaci

Vysílání Českého rozhlasu Pardubice na internetu nově

Vydáno dne 6.5.2005, Autor: Český rozhlas Pardubice

Český Rozhlas Pardubice - 104,7FM a 101FM

Český rozhlas Pardubice opět rozšiřuje svoje služby a vychází vstříc posluchačům, kteří poslouchají vysílání přes internet. Od středy 4. května mají možnost poslouchat živé vysílání Českého rozhlasu Pardubice na internetu ve třech různých kvalitách. Na webových stránkách http://pardubice.rozhlas.cz nebo http://live.atlas.cz/cropardubice.asp si nyní mohou posluchači vybrat rychlost a kvalitu přenosu podle toho, jaké připojení k síti internet využívají. Zvolit mohou 32 kbps – windows media, 64kbps – windows media a 128 kbps – ogg.

„Pomalejší a méně kvalitní přenos využijí ti, kteří se k internetu připojují přes standardní telefonní linku,“ říká šéfredaktor českého rozhlasu Pardubice Martin Kolovratník. „Těm, kteří mají např. vysokorychlostní internet nabízíme nyní internetové vysílání ve špičkové kvalitě pro „fajnšmekry“. V době, kdy poslech rádií přes internet roste, je to obzvlášť důležité a jsem rád, že tuto novou službu můžeme svým posluchačům nabídnout,“ dodává šéfredaktor Kolovratník.

Aktuální informace o životě a dění v celém Pardubickém kraji, dopravní zpravodajství a další zajímavosti tak prostřednictvím internetu zastihnou posluchače po celém světě.

Radim Jelínek
Manager marketingu a PR
Český rozhlas Pardubice

Tel.: 466 500 619, 603 243 773
radim.jelinek@rozhlas.cz


Doporučujeme také online internetové vysílání rádia na adrese:
http://live.atlas.cz/cropardubice.asp

Ostatní články vydané autorem Český rozhlas Pardubice

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.