Přeskočit navigaci

Mistři budou on-air!

Vydáno dne 18.4.2005, Autor: Český rozhlas Pardubice

Český Rozhlas Pardubice - 104,7FM a 101FM

Na úterý 19. dubna 2005 je naplánovaná slavnostní tečka za oslavami hokejového titulu – a Český rozhlas Pardubice jako mediální partner hokejového klubu samozřejmě nezůstane pozadu. Od devíti do deseti hodin dopoledne jsme pro vás připravili mimořádný Sportovní region – jehož hosty budou někteří členové vítězného týmu.

Svoji účast už teď přislíbili Michal Mikeska, Petr Koukal a Jiří Šejba. S dalšími se ještě jedná popřípadě budou ve spojení po telefonních linkách.

Máte-li na hráče a členy realizačního týmu nějaké dotazy popřípadě vzkazy - posílejte e-maily na adresu pardubice@rozhlas.cz nebo pište SMS na číslo 907 77 07 ve tvaru PCE_TEMA_text vašeho dotazu. Poslouchejte Český rozhlas Pardubice zítra od 9.00 do 10.00 hodin dopoledne!

Autor: Jan Hrabal


Doporučujeme také online internetové vysílání rádia na adrese:
http://live.atlas.cz/cropardubice.asp

Ostatní články vydané autorem Český rozhlas Pardubice

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.