Přeskočit navigaci

Ples ČČK jako v pohádce o Popelce

Vydáno dne 17.1.2012, Autor: Vratislav Příhoda

Ples červeného kříže navštíví herečka Eva Hrušková.
Pozvánka

Oblastní spolek Českého červeného kříže Chrudim v letošním roce připravil již 2. reprezentační ples ČČK, který se koná v sobotu 21. ledna 2012 od 19:30 v nádherných prostorách chrudimského Muzea.

K poslechu a tanci zahraje renomovaný Taneční a dechový orchestr Základní umělecké školy Chrudim a kapela Mother´s Angels. S předtančení vystoupí taneční studio MD Dance a taneční kroužek Step Domova sociálních služeb Slatiňany. Jako hosté večera vystoupí pohádková Popelka Eva Hrušková a Jan Přeučil. Vstupenky na tuto významnou společenskou událost můžete zakoupit v Informačním centru v Chrudimi a v kanceláři ČČK (Městský park 274, Chrudim) a přímo na plese. Výtěžek plesu a bohaté tomboly je věnován humanitární činnost Červeného kříže. Více o plese lze získat na stránkách www.cckchrudim.cz a také na Facebooku www.facebook.com/cckchrudim.




Ostatní články vydané autorem Vratislav Příhoda

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Český červený kříž

  • Ples ČČK jako v pohádce o Popelce - 17.01.2012 - právě čtete

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Plesy

Článek je svým obsahem zařazen do kategorie článků na téma Společenské akce v Chrudimi 2012

  • Ples ČČK jako v pohádce o Popelce - 17.01.2012 - právě čtete
© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.