Přeskočit navigaci

Hurvínek a král Blecha
Divadlo Karla Pippicha

Celý život Spejbla a Hurvínka se změní ve chvíli, kdy zjistí, že jejich psí miláček Žeryk má blechy.
A nebyli by to naši hrdinové, kdyby s blechami nenaložili po svém. Hurvínek přesvědčí pana Spejbla, aby si založil bleší cirkus! a pan Spejbl se chopí životní příležitosti.
I zde, jako v každé správné pohádce, je král. Král, co by se rád smál, až by se za břicho popadal Ale co to? Ono mu to nějak nejde! A tak král nechá vyhlásit, že kdo mu ukáže to, co ještě nikdy neviděl a rozesměje ho, dostane za odměnu půl království
A tak pan Spejbl vyrazí s bleším cirkusem na zámek. Rozesmát krále přece nemůže být takový problém?! Všechno se však otočí vzhůru nohama Půl království nezíská, k tomu skončí v hladomorně a z blechy se stane nový panovník. Jak tohle všechno dopadne?

Autoři:

Miki Kirschner
Robin Král
Jiří Škorpík

Kde: Čs. partyzánů 6, Chrudim

Kdy: 29.9.2024

Otevírací doba:
16:00

WWW: https://www.divadlochrudim.cz/akce/hurvinek-a-kral-blecha/

Zdroj dat: Informace o akci poskytl turistický portál Vychodni-Cechy.info.

Výpis ostatních akcí pořádaných organizátorem

Doprovodný obrázek k akci
Doprovodný obrázek k akci
Doprovodný obrázek k akci
Doprovodný obrázek k akci

Upravit/Smazat

© 2001-2024 Chrudim2000.cz

Tato stránka je přístupná libovolným prohlížečem, nejlépe však vypadá v prohlížeči, který podporuje HTML 4.0 a CSS 2 (Internet Explorer od verze 5, Mozilla, Opera a další). Pokud čtete tuto zprávu, Váš prohlížeč zřejmě dostatečně nepodporuje CSS. Stránku sice vidíte bez pokročilejšího formátování, avšak veškerý obsah je plně přístupný i pro Vás.